Metiss Andorra - SEO, WORDPRESS, DISEÑO UI

La teva agencia de SEO

Fes la teva Auditoria SEO

Si busques millorar el posicionament del teu lloc web als motors de cerca, una Auditoria SEO és el primer pas que has de donar. A Metis, som experts en SEO i et podem ajudar a detectar i solucionar els errors que estan frenant el teu èxit online.

El SERVEI SEO professional a ANDORRA

Servei d'auditoria SEO a Metiss

La nostra Auditoria SEO consisteix en una anàlisi exhaustiva del teu lloc web, amb l'objectiu de detectar errors i problemes que estiguin afectant el teu posicionament.

Els aspectes claus que analitzem en una nostra auditoria:

Contingut duplicat

El contingut duplicat és un dels problemes més comuns que afecten el posicionament dels llocs web. A la nostra auditoria, identificarem quins continguts estan duplicats i et donarem les recomanacions per solucionar-ho.

Errors 404

Els errors 404 són un altre factor que afecten negativament el teu posicionament. En la nostra auditoria, detectarem tots els errors 404 del teu lloc web i et donarem les pautes per solucionar-los.

Errors de rastreig

Els errors de rastreig poden impedir que els motors de cerca indexin correctament el teu lloc web. En la nostra auditoria, identificarem quins errors de rastreig estan afectant el teu lloc web i et donarem les recomanacions per solucionar-los.

Revisió de redireccions

Les redireccions incorrectes poden afectar el teu posicionament i la usabilitat del teu lloc web. En la nostra auditoria, revisarem totes les redireccions del teu lloc web i et donarem les recomanacions per millorar-les.

Etiquetes duplicades i incorrectes

Les etiquetes duplicades o incorrectes poden causar problemes de posicionament. En la nostra auditoria, identificarem quines etiquetes estan duplicades o són incorrectes i et donarem les recomanacions per solucionar-ho.

Velocitat de càrrega del lloc web (WPO)

La velocitat de càrrega del teu lloc web és un factor clau per al posicionament i la usabilitat. En la nostra auditoria, analitzarem la velocitat de càrrega del teu lloc web i et donarem les recomanacions per millorar-la.

Problemes d'indexació

Els problemes d’indexació poden impedir que els motors de cerca mostrin correctament el teu lloc web. En la nostra auditoria, identificarem quins problemes d’indexació estan afectant el teu lloc web i et donarem les recomanacions per solucionar-los.

Accessibilitat i usabilitat

L’accessibilitat i la usabilitat del teu lloc web són factors clau per a l’experiència de l’usuari. En la nostra auditoria, analitzarem l’accessibilitat i la usabilitat del teu lloc web i et donarem les recomanacions per millorar-les.

EL SEO , la nostra especialitat

Fa falta preparar una auditoria web?
Per què la puc necessitar per detectar errors en la meva pàgina web?

Una auditoria web és una anàlisi exhaustiva del teu lloc web, amb l'objectiu de detectar errors i problemes que estiguin afectant el teu posicionament. Si no detectes i soluciones aquests errors, és possible que el teu lloc web no aconsegueixi el posicionament desitjat.

No només es realitza una auditoria per la part tècnica del projecte, sinó que també es mira la velocitat de càrrega, la resposta de la web en dispositius mòbils, l'anàlisis de la usabilitat, i també la rellevància que té pel teu tipus de client. També mirem l'estructura de les URLs, i també la visibilitat que tenen pels motors de cerca, sigui Google, o Bing.

Un anàlisi complet com el d'una auditoria no només es para a veure la teva web, sinó que també mira com ho fa la teva competència. També implica entrar en detall sobre el contingut, tant per la seva rellevància, com la qualitat.​

El nostre treball

Com treballem?

Treballem a mida. Creem un pla d'auditoria a mida per a cada client, adaptat a les seves necessitats i objectius. No fem servir una "mateixa plantilla" per tothom.

Suport constant

Ofereixem suport constant als nostres clients, abans, durant i després de l'auditoria.

Relació directa

Mantenim una relació directa amb els nostres clients, per assegurar-nos que estiguin satisfets amb el nostre servei.

Et podem ajudar!
Explica'ns la teva historia

Explican's el teu projecte de Marketing Digital

El teu projecte ha de veure la llum; no és bo que és quedi només en una idea. T'ajudarem i t'aconsellarem per que el teu projecte sigui viable i tangible. Et guiarem cap a la millor estratégia.

Fem que el teu projecte passi d'una idea a un concepte real.