Metiss Andorra - SEO, WORDPRESS, DISEÑO UI

Disseny de la teva web a mida

Metiss, disseny web

Cada empresa, iniciativa o projecte posseeix característiques úniques. Amb més de 19 anys d'experiència, a Metiss sempre hem concebut els nostres serveis de disseny web de manera única, posant un èmfasi especial en recollir els requisits i necessitats dels nostres clients.

Utilitzem un sistema de gestió propi d'alt rendiment, que ens proporciona seguretat i està específicament dissenyat per a l'optimització SEO. A més, et permet la auto-gestió dels continguts del lloc web, com ara notícies, productes, serveis, etcètera.

Per a cada client, creem un servei de disseny web a mida: webs úniques amb dissenys originals i 100% orientats als resultats desitjats

Experts en disseny web

Disseny Web Efectiu i Amb Resultats

A Metiss, entenem el procés de creació de pàgines web per a empreses com un procés integral, que inclou des del servei de disseny web fins a la seva completa implementació, desenvolupant la tecnologia necessària per a la creació de la pàgina. Aquest desenvolupament es divideix en les següents fases:

1

Estudi i anàlisi del negoci

Comprendre els teus objectius i competència per definir la estratègia en línia que el teu projecte necessita.

 

2

Definir el Missatge

Establir el missatge que es vol comunicar per implementar els elements comunicatius necessaris en el disseny web i la generació de continguts.

 

3

Disseny Web

Un disseny a mida, per la teva empresa.

 

4

Programació

Crear el disseny web i programar la pàgina web.

 

5

Manteniment web

Una vegada publicada la pàgina, el nostre equip s’encarrega del seu manteniment i desplega accions de màrqueting digital per atreure trànsit de qualitat i maximitzar les conversions.

 

6

Consultoria web

Supervisem tot el procés, assessorant i acompanyant en tot moment per obtenir els millors resultats.

 

Tipus de webs

Serveis destacats de disseny web

Amb una extensa experiència i un equip de desenvolupadors i dissenyadors web amb diferents especialitzacions, a Metiss podem oferir una àmplia gamma de serveis en la realització de pàgines web a mida. Sigui quin sigui el teu projecte, el podem abordar.

A Metiss oferim una àmplia gamma de serveis relacionats amb el disseny i la creació de diferents tipus de pàgines web. Aquí destaquem els següents:

Et podem ajudar!
Explica'ns la teva historia

Explican's el teu projecte de Marketing Digital

El teu projecte ha de veure la llum; no és bo que és quedi només en una idea. T'ajudarem i t'aconsellarem per que el teu projecte sigui viable i tangible. Et guiarem cap a la millor estratégia.

Fem que el teu projecte passi d'una idea a un concepte real.