Metiss Andorra - SEO, WORDPRESS, DISEÑO UI

Servei de manteniment web complet

Si t'agrada que la teva oficina estigui segura, no et descuidis de la teva web.

El manteniment web és una tasca fonamental per a qualsevol empresa que vulgui tenir una presència online reeixida. En un entorn tan competitiu com l'actual, no n'hi ha prou amb tenir una pàgina web bonica i funcional, sinó que també cal mantenir-la actualitzada, segura i optimitzada per aconseguir els millors resultats en els motors de cerca. En el nostre servei de manteniment web, ens ocupem de tot el necessari perquè la teva pàgina web estigui sempre en perfecte estat. A continuació, t'explicam algunes de les tasques que realitzem:

SEO

Actualitzacions de contingut

Mantenim el teu web actualitzat amb els últims canvis i novetats de la teva empresa, així com amb contingut rellevant per al teu públic objectiu.

 
 

SEO

Optimització SEO

Realitzem una optimització contínua de la teva pàgina web perquè aparegui en les primeres posicions dels motors de cerca. Això inclou l’optimització de les metaetiquetes, l’estructura del lloc web, la velocitat de càrrega i la qualitat del contingut.

 
 

SEO

Seguretat

Ens assegurem que la teva pàgina web estigui protegida contra possibles atacs i vulnerabilitats, realitzant copys de seguretat regulars i actualitzant els sistemes de seguretat.

 
 

SEO

Actualitzacions de programari

Mantenim el programari de la teva pàgina web actualitzat per evitar errors i millorar el rendiment.

 
 
 

SEO

Anàlisi de rendiment

Realitzem un seguiment contínuu del rendiment de la teva pàgina web i elaboram informes perquè puguis conèixer els resultats i prendre decisions estratègiques.

 
 
 

SEO

Suport tècnic

Oferim suport tècnic per resoldre qualsevol dubte o incidència que puguis tenir amb la teva pàgina web.

 
 

Deixa'ns cuidar del teu lloc web

Comença avui mateix!

Deixa'ns cuidar del teu lloc web mentre tu et concentres en el que millor saps fer: dirigir el teu negoci. Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per saber com podem ajudar-te a assolir el teu èxit online.

En definitiva, el nostre servei de manteniment web té com a objectiu que la teva pàgina web estigui sempre en perfecte estat, segura, actualitzada i optimitzada per aconseguir els millors resultats en els motors de cerca. Confia en nosaltres i aconsegueix l'èxit online que la teva empresa mereix.

El manteniment de la teva web

El que NO està inclòs en els nostres plans de manteniment web WordPress

SEO

No realitzem millores de SEO que millorin el posicionament del teu lloc web en els resultats de cerca de Google, ni tampoc fem un seguiment de les teves posicions. Si desitges treballar el teu posicionament SEO, ho podem fer a part i amb un pressupost independent.

Actualització de continguts

Els nostres plans no inclouen la modificació de textos o imatges. Treballem amb un bons de 5 hores de treball (200€ + IVA) que funciona com a saldo de temps. Si no hem dissenyat la teva web, analitzarem la seva estructura abans d'oferir-te el servei de manteniment de continguts.

Hosting

No oferim servei d'allotjament web, però podem recomanar-te proveïdors de confiança.

Llicències

Has de tenir comprades les llicències dels plugins i temes de pagament que utilitzeu a la teva web. Això és necessari per actualitzar-los.

Migracions

Si necessites canviar d'hosting, podem ajudar-te a transferir els fitxers, correus electrònics i domini. Cada cas es valora de forma independent. "Mira a veure què passa": si la teva web presenta errors o va lenta, restaurarem la còpia de seguretat anterior. Si cal investigar què ha passat, necessitaràs tenir actiu un bon de suport.

Suport per telèfon

Gestionem tot el relacionat amb el manteniment web a través d'email, tant tècnic com de continguts. No oferim suport per telèfon perquè no podríem donar un servei òptim i preferim centrar-nos en el que realment importa. Recorda que el nostre servei de manteniment web és només una part del que fem!​

Et podem ajudar!
Explica'ns la teva historia

Explican's el teu projecte de Marketing Digital

El teu projecte ha de veure la llum; no és bo que és quedi només en una idea. T'ajudarem i t'aconsellarem per que el teu projecte sigui viable i tangible. Et guiarem cap a la millor estratégia.

Fem que el teu projecte passi d'una idea a un concepte real.