Metiss Andorra - SEO, WORDPRESS, DISEÑO UI

Globalrisc Andorra

Globalrisc, és una asseguradora Andorrana. Amb una llarga trajectòria en el sector, l’empresa s’ha consolidat com una de les principals referències en el mercat, gràcies a la seva àmplia experiència i al seu equip de professionals altament qualificats.

La companyia ofereix una àmplia gamma de serveis, pels particulars i per les empreses.
Amb una clara orientació cap a la innovació i la qualitat, Globalrisc treballa per oferir solucions personalitzades i adaptades a les necessitats de cada client.

L’empresa va passar del nom de Generali Andorra,a Globalrisc, i es va haver d’adaptar la pàgina al nou disseny de marca, i també modificar el nom de domini amb les redireccions pertinents.

El canvi de nom i de domini és sempre un projecte més delicat, ja que requereix una planificació i un seguiment de les urls per tal de poder perdre el mínim de conseqüències.

En primer lloc, es pot produir una pèrdua de trànsit i de posicionament a la web, perquè els motors de cerca poden trigar un cert temps a indexar el nou domini i a associar-lo amb l’empresa.

Per això, és important realitzar una redirecció correctacap al nou domini, així com informar els clients i als proveïdors del canvi de domini.

En segon lloc, el canvi de domini també pot afectar a la comunicació i a la gestió de correus electrònics, ja que els clients i els proveïdors poden tenir problemes per localitzar l’empresa amb el nou domini. Per això, és important informar-los amb antelació del canvi de domini i proporcionar-los les noves adreces de correu electrònic. I també parlar amb els gestors del servidor per tal de poder fer les accions necessàries.

Tot plegat és molt important no fer les coses ràpidament i sense un mínim de preparació.

També et pot interessar