Metiss Andorra - SEO, WORDPRESS, DISEÑO UI

Qui és metiss?

Qui es METISS

Metiss va néixer fa més de 15 anys a Barcelona com a agència de disseny web, amb la missió d'ajudar les empreses i professionals a accedir al món digital. Amb el disseny web com a punt de partida, vam oferir des del principi dissenys de pàgines web elegants i eficients que complissin els objectius de cada client.

Amb el pas del temps i la mateixa evolució d'Internet i del màrqueting online, vam poder anar més enllà. Així, ens vam convertir en la primera agència web de Barcelona que es transforma simultàniament en agència web i agència de màrqueting digital. El nostre ventall de serveis de màrqueting digital ofereix una àmplia gamma de possibilitats per a cada projecte, destacant per damunt de la resta els serveis de posicionament SEO i SEM.

Desde BARCELONA HEM TORNAT A CASA NOSTRA, ANDORRA

El 2012, Metiss es va traslladar a Andorra, però mantenint el nostre compromís amb els nostres clients i la nostra passió pel disseny web i el màrqueting digital. Segui'm treballant amb la mateixa il·lusió que ens va portar a néixer fa més d'una dècada, i amb la mateixa dedicació per ajudar les empreses a aconseguir els seus objectius en el món digital.

Metiss

I perqué METISS?

Metiss, pronunciat "metís" en català, és el nom de la nostra empresa que prové del mot francès "Métisse", que significa "mestís". Aquest nom representa la fusió de les dues professions que van donar origen a la nostra empresa: el disseny 3D i el disseny web.

En els nostres inicis, Metiss es va especialitzar en la creació de dissenys 3D i pàgines web, aprofitant les sinergies entre ambdues disciplines per oferir un servei integral als nostres clients. Amb el pas del temps, vam ampliar els nostres serveis per incloure també la fotografia professional, creant així una mescla única de les tres àrees de treball.

La nostra empresa es diu Metiss perquè representa la fusió de diferents cultures, idees i disciplines, creant així un resultat únic i innovador. En aquest sentit, ens enorgulleix ser una empresa "mestissa", que combina diferents àrees de treball per oferir un servei complet i de qualitat als nostres clients.

Et podem ajudar!
Explica'ns la teva historia

Explican's el teu projecte de Marketing Digital

El teu projecte ha de veure la llum; no és bo que és quedi només en una idea. T'ajudarem i t'aconsellarem per que el teu projecte sigui viable i tangible. Et guiarem cap a la millor estratégia.

Fem que el teu projecte passi d'una idea a un concepte real.