Metiss Andorra - SEO, WORDPRESS, DISEÑO UI

Ahrefs que es?

Ahrefs: Què és i per què és important per al SEO

Ahrefs és una de les eines de SEO més populars i utilitzades en l’actualitat. Amb una base de dades enorme i una gran varietat de funcionalitats, Ahrefs s’ha convertit en una eina imprescindible per a qualsevol professional del márqueting digital que vulgui millorar el posicionament dels seus llocs web en els motors de cerca.

Què és Ahrefs?

Ahrefs és una plataforma de SEO que ofereix una gran varietat d’eines per a l’anàlisi i l’optimització de llocs web. La seva base de dades conté més de 12 trilions d’enllaços i rastreja més de 200 milions de pàgines web cada dia, la qual cosa la converteix en una de les bases de dades més grans i actualitzades del mercat.

Per què és important Ahrefs per al SEO?

Ahrefs és una eina molt important per al SEO per diversos motius. En primer lloc, la seva enorme base de dades d’enllaços permet als usuaris analitzar el perfil d’enllaços dels seus competidors i identificar oportunitats per aconseguir enllaços de qualitat. En segon lloc, la seva eina d’anàlisi de paraules clau permet als usuaris identificar les paraules clau més rellevants per al seu negoci i optimitzar el contingut dels seus llocs web per a aquestes paraules clau.

A més, ofereix una gran varietat d’eines per a l’anàlisi tècnica dels llocs web, com ara l’anàlisi de velocitat de càrrega, l’anàlisi de contingut duplicat i l’anàlisi de l’estructura dels llocs web. Aquestes eines permeten als usuaris identificar i solucionar problemes tècnics que poden afectar el posicionament dels seus llocs web en els motors de cerca.

Com utilitzar Ahrefs

Ahrefs és una eina molt completa i pot resultar una mica desbordant per als usuaris que comencen. No obstant això, la plataforma ofereix una gran varietat de tutorials i recursos per ajudar els usuaris a aprendre a utilitzar les seves funcionalitats.

Per començar a utilitzar Ahrefs, els usuaris han de crear una compte i escollir un pla de subscripció. Després, poden començar a utilitzar les diferents eines de la plataforma per analitzar els seus llocs web i els dels seus competidors, com Semrush, SE Ranking, Moz, Sistrix.

Ahrefs és una eina imprescindible per a qualsevol professional del márqueting digital que vulgui millorar el posicionament dels seus llocs web en els motors de cerca. La seva enorme base de dades d’enllaços, la seva eina d’anàlisi de paraules clau i les seves funcionalitats d’anàlisi tècnica la converteixen en una de les millors opcions del mercat. Si encara no has provat Ahrefs, et recomanem que ho facis aviat per descobrir tot el que pot oferir-te.

Referències

També et pot interessar